Såhär går det till att lämna in kläder.

Du lämnar in max två kassar/inlämningstillfälle med barn- dam- eller mammakläder (även skor).

Jag hinner tyvärr inte gå igenom kläderna tillsammans med dej, utan gör det i lugn och ro senare.

Jag är mycket hård i min bedömning av alla kläder och säljer inte plagg som är bleka, har noppor/hål/fläckar eller är för omoderna. Damkläder måste i princip se helt oanvända/nya ut!

Alla kläder ska vara säsongsenliga då jag inte har möjlighet att förvara dem. Titta gärna under Aktuellt på förstasidan där det alltid står vad som funkar just nu.

De kläder som jag inte tror att jag kan sälja går direkt till Pingstkyrkan (de som är smutsiga eller trasiga hamnar i soporna!) Obs! Ta bort sådant själv hemma som inte är säljbart.

Hälften av det belopp som står på prislappen får du tillbaka när plagget är sålt. Pengarna samlas på ditt kundkort och du kan hämta ut dem när du vill (eller handla för dem). Jag redovisar pengarna i en klumpsumma och inte varje plagg för sig.

Jag garanterar att uthängda plagg finns till försäljning i minst två månader, därefter rensas de ut och hamnar hos Pingstkyrkan. Ofta hänger kläderna uppe mycket längre än så, barnkläder rensar jag nästan aldrig bort om det inte är "säsongsbyte".

Lämnar du in för första gången kan det vara bra att gå en runda i butiken och titta på min prissättning - priserna är låga!
 
Folkets Hus, Stadshusplatsen 3, Nynäshamn
Tisdag 10 - 13, Torsdag 16 - 19, Lördag 10 - 14 (Röda dagar stängt)
Tel: 073 - 683 85 84